Pas endavant per a l’horitzó 2030 en educació

Amb aquest projecte l’Ajuntament de la ciutat vol garantir un sistema educatiu igualitari i d’oportunitats per a totes i tots

El passat dilluns dia 31, Terrassa va moure fitxa en el procés de renovació del projecte educatiu de ciutat. Una jornada de reflexió, anàlisis i treball conjunt per aconseguir un ecosistema educatiu efectiu, inclusiu i per a tothom. 

Amb aquesta nova proposta s’inicia un camí cap al debat i el consens sobre els principals reptes educatius de la ciutat i l’estratègia per a afrontar-los, cap a un sistema al servei dels ciutadans del municipi. De la mà de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa ha decidit fer front als desafius d’aquest nou projecte que posa èmfasis en la inclusió,  l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat.  

La reunió del grup de treball i tècnics municipals ha servit per posar en comú les diferents mirades i obrir la porta al debat sobre la diagnosi de l’educació a la ciutat per a crear un full de ruta comú i útil per a la posada en marxa del projecte. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *