Bicicletes reutilitzades al servei de la ciutat

El conveni amb Biciclot consisteix en la cessió gratuïta de les bicicletes trobades a les deixalleries o al dipòsit de la Policia Municipal

Terrassa dona una oportunitat a totes aquelles bicicletes que han sigut llençades a les deixalleries o al dipòsit municipal. Aquest dilluns dia 7 de febrer s’ha presentat el conveni de col·laboració amb l’entitat Biciclot per a la cessió de les bicicletes que han quedat abandonades, però a les que es vol donar una segona vida. Aquesta cooperativa, que treballa amb entitats socials, centres educatius i administracions públiques, imparteix classes de muntar en bici i formacions sobre circulació segura. A Terrassa ja està en marxa el curs Ambicia’t on cada any uns 800 alumnes aprenen a moure’s en bicicleta per la ciutat de manera segura i sostenible. 

Aquesta ciutat sempre ha mostrat un gran compromís amb el medi ambient i prova d’això és  la iniciativa promoguda per l’Ajuntament. Des de l’administració pública se cediran totes aquelles bicicletes que es troben a les deixalleries o al dipòsit de la Policia Municipal perquè es recondicionin i puguin tornar a ser utilitzades per la ciutadania.  

Des de l’àrea de Territori i Sostenibilitat Carles Caballero, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat i Energia, explica que aquest projecte treballa per a fomentar la reutilització d’aquest mitjà de transport sostenible, promoure la reducció de residus i millorar la ciutat i el seu ecosistema sostenible.  

Caballero, que va participar en l’acte de presentació del conveni a la Deixalleria de Can Casanova el passat dilluns, va fer entrega de les bicicletes al soci-fundador de l’entitat sense ànims de lucre, Pere Serrasolses. D’aquesta forma, s’impulsa a Terrassa un projecte on la ciutadania pot donar una segona vida a tots aquests vehicles reutilitzats i col·laborar en l’aprofitament de recursos per a afavorir al medi ambient.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *