Ona Martínez, Cap de llista 2023

L’Assemblea local d’Esquerra Republicana de Terrassa ha escollit a Ona Martínez com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2023.


Ona Martínez: “L’objectiu és clar: guanyar. Guanyar per continuar construint la ciutat on tots els terrassencs i les terrassenques hi puguin viure bé; amb qualitat de vida. Avui comencen el camí per guanyar una ciutat millor per a tots ells. I des d’avui ens posem a treballar col·lectivament per assolir l’alcaldia de Terrassa“.

Ha estat poc després de dos quarts de nou del vespre d’aquest dilluns, quan la mesa de l’Assemblea ha donat a conèixer el resultat de les votacions a la sala del Centre Cívic Montserrat Roig. Amb un 58% dels suports, Ona Martínez, ha estat escollida com la persona que encapçalarà la llista d’Esquerra Republicana als propers comicis i optarà a l’alcaldia de Terrassa. 

En una trobada atípica en format híbrid marcada per les mesures sanitàries per la covid19, el primer missatge d’Ona Martínez com a candidata ha estat dirigit a totes les persones assistents al Centre Cívic Montserrat Roig o que han participat de format telemàtica en el procés de primàries: Amb tota la força i la il·lusió assumeixo el repte, per guanyar i per continuar transformant Terrassa. Ho farem entre totes i tots els que esteu avui aquí, amb totes les terrassenques i els terrassencs, des de l’empatia i la voluntat de continuar fent una ciutat millor per a tothom.”

Conscient que l’elecció com a cap de llista només és una passa en el camí, la nova candidata republicana, ha posat l’accent en tota la feina feta per definir un projecte republicà que ara la formació defensa des del govern de la ciutat. “Governem i governem bé. Som la garantia que les coses passin, es transformen i no continuen igual.”. 

La clau, per Ona Martínez, el treball col·lectiu i les persones al centre de les polítiques municipals “Ara toca treballar per tots els veïns i veïnes de Terrassa. Davant les pors i les incerteses. Volem ser la seva esperança i el seu projecte, per una ciutat amb qualitat de vida i on tothom pugui viure millor.”

La cap de llista republicana també ha tingut un agraiment per Carles Caballero, com a company de projecte amb el qual han disputat aquestes primàries. També menció especial d’Ona Martínez per Isaac Albert, a qui pren el relleu com a alcaldable, per tot l’aprenentatge i la feina desenvolupada durant aquests anys. Un agraïment correspost per Isaac Albert: “Comences un camí ple de dificultat però apassionant. Tens la preparació, el coneixement i la capacitat per encapçalar el projecte polític que liderarà la ciutat de Terrassa els pròxims anys”.

Per la seva part, la presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana de Terrassa, Xènia Albà, ha volgut posar en valor el bon funcionament del procés de primàries “Avui hem culminat el procés de primàries per l’elecció de cap de llista. Un orgull presidir aquesta secció local, una secció madura i compromesa. Gràcies a les dues persones que han fet un pas endavant, per demostrar que a ERC tenim talent i persones preparades i disposades a encapçalar el nostre projecte.”

Nascuda l’any 1992, amb un lligam vital i familiar amb els barris del Segle XX i la Maurina, va començar a implicar-se activament en la política i la ciutat als 16 anys en entrar al Jovent Republicà. Professional del món de la comunicació, no va ser fins al 2019 quan va decidir donar una passa endavant, sent elegida com a regidora i entrant en el govern del canvi a la ciutat. En el present mandat ha pogut demostrar la seva capacitat de treball responsabilitzant-se de regidories tan diverses com infància i joventut, qualitat democràtica, ciutadania, transparència, plans i projectes, memòria històrica o tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *