ERC Terrassa refermem el nostre posicionament i votem en contra de la Ronda Nord

Ona Martínez, portaveu i alcaldable, ha explicat al Ple Municipal el nostre posicionament: “Esquerra Republicana de Terrassa seguim on érem: defensant un model de mobilitat que mira endavant i dient que no a una infraestructura del passat”

Esquerra Republicana a Terrassa continuem mostrant el nostre rebuig a la Ronda Nord, el tram de la B-40 entre Terrassa i Sabadell, i així ho ha refermat la portaveu i primera tinent d’alcalde, Ona Martínez, al Ple votant en contra de la proposta de resolució del PSC. Continuem estant on hem estat sempre.

La nostra formació defensa i defensarà sempre una mobilitat respectuosa amb el territori, aquella que posa en valor l’Anella Verda i la protegeix perquè sap que és garantia de la millora de la qualitat de vida dels terrassencs i les terrassenques, aquella que s’oposa a omplir de fum el Parc natural de Sant Llorenç. Defensem i defensarem un model de mobilitat del segle XXI, més amable i sostenible, i adequat a les necessitats dels nous temps.

ERC Terrassa volem posar en valor una victòria assolida els darrers anys: el Quart cinturó mai no existirà, està fora de l’equació. I, al mateix temps, som contundents: ens oposem a una Ronda Nord caduca, una carretera pensada fa més de 30 anys, vella, que no soluciona res i que ho destrossa tot. Aquest no és el model d’Esquerra Republicana.

Som conscients que el país passa per un moment molt complex i que l’impuls pressupostari és clau. És per això que entenem la decisió del Govern, que, davant de la irresponsabilitat sociovergent, s’ha fet responsable del país. En aquest sentit, volem fer palès el nostre
compromís amb el benestar de tots els terrassencs i terrassenques, de tots els catalans i catalanes. Un compromís ferm amb l’interès general del país davant la situació d’urgència social.

Apel·lem a la responsabilitat de tothom davant d’uns pressupostos a favor de la gent. Davant el model sociovergent, que prioritza el país de les elits, erigim Esquerra Republicana en el compromís amb el bé comú i la preservació de l’entorn. Exigim que deixin de posar excuses i d’expulsar responsabilitats i es comprometin immediatament amb uns pressupostos imprescindibles per als nostres veïns i veïnes.

Des d’ERC Terrassa treballem cada dia des del govern per avançar cap a una ciutat de present i de futur, capital de les oportunitats i de la qualitat de vida, amb carrers amables per a les persones, amb corredors verds, amb un entorn natural envejable i un transport públic que ens connecti arreu.

Per això, ens comprometem a continuar esforçant-nos per empènyer el model de mobilitat que hem treballat i explicat, a continuar sumant més forces i a treballar perquè ningú no tingui cap temptació de continuar amb models de mobilitat que són del passat.

Mentre el model de ciutat i de país que dibuixa la sociovergència és d’asfalt, fum i carreteres, ancorat en el passat, amb una infraestructura pensada fa més de 30 anys absolutament innecessària, nosaltres volem avançar. Volem construir una Terrassa i un país millors, per a tothom i sobretot per a les noves generacions. Ser responsables també és saber que el present condiciona el futur.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *