Montserrat Font pren possessió del càrrec de regidora

Ona Martínez Viñas, passa a assumir les competències de primera tinenta d’alcalde i es fa càrrec de direcció, coordinació, seguiment i orientació estratègica de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert

Aquest dimarts, Montserrat Font ha pres possessió del seu càrrec de regidora d’Esquerra Republicana Terrassa a l’Ajuntament i ha assumit les competències delegades de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i de Qualitat Democràtica, a Cicles de la Vida, fins ara delegades a l’alcaldable Ona Martínez Viñas. 

“Entomo aquesta nova etapa com el que és: Un repte i una responsabilitat”, ha afirmat Font 

La seva incorporació a l’equip de la candidata a les eleccions, Ona Martínez Viñas, té com objectiu donar continuïtat al projecte compartit de la formació i aportar experiència i noves mirades que serveixin per seguir construint les bases de la Terrassa que avança, una ciutat més amable, encara més sostenible, moderna, transformadora, innovadora, en definitiva, amb millor qualitat de vida.   

Font, que formava part de la llista electoral en la novena posició, és enginyera tècnica industrial i llicenciada en psicologia. Fins ara ha estat cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’ha encarregat de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya i ha estat professora a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i al grau de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma, per la qual cosa se li va atorgar una distinció honorífica per la seva dedicació pedagògica.   

La marxa d’Isaac Albert -que ha liderat el projecte durant molts anys, tant des de l’Ajuntament com a l’oposició- ha generat una redistribució de les regidories. L’arribada de Montse Font no ha estat l’únic canvia. La portaveu del Grup Municipal ERC – MES, Ona Martínez Viñas, passa a assumir les competències delegades per l’alcalde com a primera tinenta d’alcalde. 

Martínez també passarà a fer-se càrrec de direcció, coordinació, seguiment i orientació estratègica de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert. En aquest sentit, a més, la regidora tindrà també les delegacions de les regidories de Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Gestió Tributària i Recaptació, Serveis Jurídics, Contractació, Patrimoni i Manteniment i Atenció Ciutadana. A més, l’alcalde també nomenarà a la regidora com a membre de la Junta de Govern Local. Pel que fa a Serveis Funeraris i Cementiri, les competències seran assumides per la 5a tinenta d’alcalde, Teresa Ciurana. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *