La Terrassa d’avanguarda avança amb Raül Romeva

Ona Martínez comparteix la seva visió de ciutat amb l’exconseller i fa passes endavant cap a un model d’emprenedoria sostenible i beneficiosa per la ciutadania

Esquerra Republicana de Terrassa treballa per fer avançar la ciutat amb polítiques que girin entorn la sostenibilitat i la sensibilitat amb el medi ambient, per aconseguir un municipi més eficient i capdavanter.  

Aquest dimarts Raül Romeva i Rueda,  Vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports, ha visitat  Terrassa de la mà d’Ona Martínez Viñas, primera tinent d’alcalde i candidata a l’alcaldia, amb l’objectiu de treballar conjuntament i des de tots els àmbits per construir una ciutat amb millor qualitat de vida per tots els terrassencs i les terrassenques. 

La visita de Romeva ha començat amb un recorregut per la seu central de The Yellow Nest amb l’acompanyament dels seus fundadors Bernat Pons i Carles Pons,  una empresa terrassenca que disposa d’un edifici al barri del Segle XX sostenible on conflueixen totes les tecnologies per a l’eficiència energètica. “Yellow Nest és um exemple clar de la Terrassa que avança: Cap a una ciutat innovadora i sostenible, ciutat d’avantguarda, capital de la qualitat de vida i amb capacitat transformadora. Volem acompanyar l’emprenedoria i incentivar la innovació per connectar el coneixement amb el talent i la nova indústria”, ha afirmat Martínez. 

Terrassa és una ciutat amb potencial i un gran teixit d’empreses i agents amb visió de futur per fer que avanci. Des del govern municipal es treballa diàriament per oferir solucions als nous reptes d’una manera respectuosa amb el medi ambient amb projectes com el viver d’empreses de suport o amb la jornada de transferència de coneixement. “Però ho volem fer encara més, fer una passa més, convertint aquest viver en un hub d’empreses innovadores. Perquè la promoció econòmica ha de passar a ser una part central de les polítiques públiques de la ciutat”, subratllava l’alcaldable. 

En la mateixa línia, Raül Romeva ha remarcat “la importància de generar activitat econòmica i industrial que permeti que les empreses es vegin atretes per generar economies d’escala. Hem pogut visitar The Yellow Nest i viure una experiència no només simptomàtica i bona per Terrassa sinó per la resta del país. Es tracta de detectar noves pràctiques que puguem exportar arreu i ens facin avançar »  

Els dirigents d’Esquerra Republicana han visitat també el Club Natació Terrassa on s’ha reunit amb l’equip directiu format per Andreu Aparicio, Dolors Arrais i Joan Herrera per establir bases conjuntes sobre visió transversal de l’esport. Terrassa ha de seguir fent passes endavant en la perspectiva inclusiva com a eix vertebrador de la societat, per avançar cap a una societat més saludable, integrada i, en definitiva, on tothom visqui millor. 

“Fem avançar Terrassa des de tots els àmbits. Fent que les coses passin, connectats amb la resta d’agents implicats, defensa els interessos dels terrassencs i les terrassenques aquí i arreu, treballant de forma conjunta amb la Generalitat per poder implementar a la ciutat els projectes de transformació dels Fons europeus que la ciutadania necessita”, va finalitzar la tinent d’alcalde Martínez. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *