Ona Martínez, nova portaveu Municipal

Ona Martínez agafa el relleu d’Isaac Albert com a portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Terrassa a l’Ajuntament. El Primer Tinent d’Alcalde esdevé President del Grup i l’organització del govern municipal es manté.


Ona Martínez: “Em poso a disposició de ciutadania per ser la seva veu. Continuem amb la feina feta i la que estem fent des del govern de la ciutat, mirant endavant, cap al 2023 i més enllà, per un projecte col·lectiu que és present i sobretot futur de la ciutat”

Després d’assumir aquesta setmana la responsabilitat d’encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa a les properes eleccions Municipals, Ona Martínez i Viñas, ha entomat un nou repte: ser portaveu municipal. Així ho ha explicat ella mateixa en roda de premsa aquest divendres, acompanyada per Isaac Albert per exposar els canvis dins el grup municipal en aquesta nova etapa.

Com a nova portaveu municipal, Ona Martínez, ha afirmat que s’encara un any decisiu per consolidar la feina desenvolupada des del govern municipal durant el present mandat, alhora que es posen les bases del futur «Continuarem la feina diària de construcció, millora i transformació de la nostra ciutat amb l’objectiu de podervdonar-li un nou impuls, una marxa més, a partir del 2023»

En aquest sentit, Ona Martínez s’ha posat a disposició dels veïns i veïnes i de les entitats. «La primera feina d’un portaveu no és parlar, sinó escoltar», ha afirmat, posant com a prioritat obrir encara més l’administració i el projecte de ciutat que encapçala amb les aportacions de totes les veus de la ciutat.

Quant a la nova organització del grup municipal d’Esquerra Republicana de Terrassa, Isaac Albert, passa a esdevenir President del grup municipal. Una figura que, com ha explicat Ona Martínez «permet fer valdre la seva expertesa i lideratge durant tots aquests anys i que continuarà exercint fins a final de mandat»

Per la seva banda, Isaac Albert, ha explicat que la nova organització del grup no implicarà cap canvi en l’organització del govern municipal “Governem i continuarem governant per la ciutat. Som lleials als nostres principis, a la nostra ciutat i al compromís que tenim amb la seva gent i al projecte que estem construint

La resta de regidors del grup municipal, Teresa Ciurana, Pep Forn i Carles Caballero, així com la presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana, Xènia Albà, han assistit a la roda de premsa. Una presència que Ona Martínez ha aprofitat per valorar la feina en equip realitzada i tot el que queda per fer: «Tots i cadascun de nosaltres, estem treballant des del primer dia amb projectes ambiciosos i transformadors, creient en el potencial de la nostra ciutat i la seva gent. Ho continuarem fent com fins ara: treballant tots cada dia per la ciutat».

Josep Villagrasa

De la fornada del 79, terrassenc, periodista, pare, somiador, coordinador del grup municipal d'ERC-MES a l'Ajuntament, practicant de Tai Ji i friki en general

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *